Op zoek naar een batterij voor uw sloep of boot?

Corbat Tractiebatterijen is uw leverancier voor maatwerk, kwaliteit, garantie en een scherpe prijs.

NIEUWE TRACTIEBATTERIJEN


Aangezien er tegenwoordig steeds meer gebieden zijn waar niet meer met een verbrandingsmotor gevaren mag worden, stappen veel mensen over op het elektrisch varen. Niet alleen vanwege deze regelgeving, maar ook voor de rust stappen veel mensen over naar een elektrisch aandrijving van hun boot of sloep.

Met de lange ervaring die Corbat heeft opgebouwd in de afgelopen jaren op batterij gebied in de interne transportwereld, is de stap naar het aanbieden van het juiste batterijpakket voor uw boot of sloep natuurlijk geen enkel probleem.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR


Image

Maatwerk voor alle elektrische vaartuigen

Bekijk de plaatsing van een Corbat batterij in een sloep

MAATWERK VOOR ELK TYPE SCHIP, VAN SLOEP TOT BINNENVAART


We gaan met de klant om de tafel zitten om te bespreken wat zijn/haar ideeën en wensen zijn. Iedere boot of sloep is weer anders en daarom maken we specifiek voor iedere klant een eigen ontwerp. Gezien het feit dat er vaak maar een beperkte ruimte beschikbaar is in een boot of sloep om een batterij pakket te plaatsen, zoeken wij altijd naar de juiste oplossing op maat.

VEILIG OPLADEN VAN UW BATTERIJ


We zijn als leverancier van tractiebatterijen natuurlijk ook gespecialiseerd in het op de juiste en verantwoorde manier opladen van de batterijen in uw boot of sloep. We leveren dan ook zeer betrouwbare en compacte hoogfrequent laders van het merk Micropower. Ook hierbij kijken we weer naar de juiste laadtijden en het stroomverbruik die aanwezig is aan wal. Met deze hoogfrequent laders van Micropower kunnen we met een aantal opties de batterijen monitoren. Dit betekend dat we altijd kunnen volgen door middel van een stuk software hoe de batterij gebruikt wordt en waar er eventueel problemen optreden. Op deze manier zorgen we er dus voor dat u onbezorgd kunt varen, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

SERVICE EN GARANTIE


Bij Corbat houden we ervan om snel en adequaat te handelen. Dit betekent dat we altijd snel contact opnemen met u als er iets defect is of als er vragen zijn. Binnen een dag zijn we ter plaatse om samen met u het probleem te bespreken en op te lossen. We werken dan ook met een zeer grote voorraad aan batterijen en laders en kunnen daarom altijd snel voor een oplossing zorgen. Waar anderen soms weken op onderdelen moeten wachten, wordt het bij ons vaak dezelfde dag nog opgelost.

Door de jarenlange ervaring met onze batterijen van merk Midac, durven wij dan ook 5 jaar lang garantie te geven op de batterijen. Onder deze garantie verstaan we ook de bijkomende zaken zoals arbeid, onderdelen en voorrijkosten.