Op zoek naar een nieuwe tractiebatterij voor uw heftruck?

Bestel uw nieuwe tractiebatterij bij Tractiebatterijen.com! Kwaliteit, garantie en een scherpe prijs gegarandeerd.

NIEUWE TRACTIEBATTERIJEN


Corbat is sinds een aantal jaar officieel dealer van het merk Midac. Midac is al jaren lang een zeer grote speler op het gebied van tractiebatterijen. Niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk en Duitsland en natuurlijk Italie. Het moederbedrijf Midac is gevestigd in Italie en beschikt over een zeer geavanceerde productie en ontwikkel afdeling. Hierdoor zijn ze in staat om altijd voorop te lopen in kwaliteit en betrouwbaarheid en uiteraard een goede service die je mag verwachten. Van wege het feit dat we een zeer goede en jarenlange relatie hebben met MIDAC en dus rechtstreeks bij de importeur inkopen, kunnen we een top product tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. We leveren nieuwe tractiebatterijen voor alle heftruckmerken zoals: Still, Jungheinrich, Komatsu, EP, Linde, Toyota, Yale, BT, Doosan, Caterpillar, Hyster, Clark, TCM, Mitsubishi, Deawoo, Nissan, Fiat, Crown, Kalmar.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR


Image

Op zoek naar een nieuwe tractiebatterij voor uw heftruck?

Bekijk hoe een tractiebatterij bij onze leverancier wordt gemaakt

Midac Batteries - Power Passion from ADfilms on Vimeo.

CONTINUITEIT VAN UW BEDRIJFSVOERING


Scherpe prijzen zijn natuurlijk niet het allerbelangrijkste in onze huidige tijd. Het stilvallen van de heftruck of ander elektrisch aangedreven voertuig kan voor een bedrijf grote gevolgen hebben. Laden en lossen kunnen enorme vertragingen oplopen en ook de productie kan wellicht niet de geplande aantallen opleveren doordat de batterij van bv de heftruck het niet meer doet. Hier kunnen we bij Tractiebatterijen.com zeer snel op in springen aangezien we beschikken over een zeer grote voorraad tractiebatterijen en laders die in Nederland direct beschikbaar is. Voor ieder voertuig is wel een oplossing (het zij tijdelijk) te realiseren, zodat er geen stilstand in uw bedrijf plaat vind. We kunnen indien nodig dezelfde dag nog een passende oplossing bieden.

DIN EN BS UITVOERING


De nieuwe tractiebatterijen zijn te verkrijgen in de DIN uitvoering en de BS (Britisch standaard) uitvoering. Uiteraard leveren wij beide uitvoeringen uit voorraad. DIN batterijen worden veelal toegepast in Europese merken zoals Linde, Jungheinrich, Still. BS cellen worden veel toegepast de volgende merken zoals Toyota, Komatsu, EP, Nyk. Hierbij moet worden opgemerkt dat er steeds meer merken overstappen naar DIN batterijen vanwege het feit dat in de praktijk blijkt dat DIN batterijen goedkoper zijn, bijna altijd op voorraad staan en langer meegaan.

LEVERKWALITEIT


Alle nieuwe complete tractiebatterijen worden standaard geleverd in een stalen container met hijsogen om de batterij veilig in de machine te plaatsen. De stalen containers zijn voorzien van een zuurvrije coating, zodat bij eventueel zuurverlies uit de batterij er geen vloeistof op de grond of in het milieu terecht komt. Alle cellen in de stalen gecoate container worden door middel van speciale opvulplaten opgevuld. Hierdoor staan de cellen netjes recht in de container en dienen deze opvulplaten tevens als koeling. Tijden het gebruik van de batterij en tijdens het laden zal de temperatuur oplopen.