Conventionele Laders

Goedkoper dan Hoogfrequent, robuust en stabiel

OVER CONVENTIONELE LADERS


Het laden van een tractiebatterij kan tegenwoordig op verschillende manieren. Er kan een keuze gemaakt worden voor de vaak grote en zware conventionele laders of de veel kleinere lichtgewicht hoogfrequent laders.

Wanneer er voldoende laadtijd is of de tractiebatterij wordt maar af en toe geladen dan wordt er vaak gekozen voor een conventionele lader. Dit type lader is vaak erg betrouwbaar en relatief goedkoop in vergelijking met een hoogfrequent lader, echter is het energieverbruik weer vele malen hoger dan een hoogfrequent lader, waardoor het zeker loont om te berekenen of een hoogfrequent lader op de langere termijn toch voordeliger is.

Vele mensen denken dat conventionele laders allemaal hetzelfde zijn, echter bestaat er wel degelijk veel verschil in kwaliteit en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de trafo. Wordt er wel echt koper in verwerkt? Heeft de lader nog aflees of instelmogelijkheden? Wij leveren deze kwalitatief goede laders genaamd Midatron. Deze conventionele Midatron laders hebben diverse instelmogelijkheden en een bewezen betrouwbaarheid.

DOCUMENTATIE